Мост Врла осветљен у плаво поводом Светског дана детета

Мост Врла осветљен у плаво поводом Светског дана детета     Највиши мост на Коридору 10 “Врла“ код Владичиног Хана вечерас је осветљен у плаву боју. На овај начин су се Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре које води Зорана Михајловић и Коридори Србије прикључили акцији обележавања Светског дана детета 20. новембра чија је овогодишња тема “Обојимо све у плаво, за свако дете”.   Потпредседница Владе Србије проф. др Зорана Михајловић, која је председница Координационог тела за родну равнопр

Највиши мост на Коридору 10 “Врла“ код Владичиног Хана вечерас је осветљен уплаву боју. На овај начин су се Министарство грађевинарства, саобраћаја иинфраструктуре које води Зорана Михајловић и Коридори Србије прикључили акцијиобележавања Светског дана детета 20. новембра чија је овогодишња тема “Обојимо свеу плаво, за свако дете”.

Потпредседница Владе Србије проф. др Зорана Михајловић, која је председницаКоординационог тела за родну равноправност рекла је да се развијеност друштва меритиме колико је сваком детету створило услове да расте у сигурном окружењу, да сеобразује и развија у слободну личност и одговорног грађанина.

“Све што данас урадимо на решавању проблема раних бракова, на спречавању ранограда деце, смањењу дискриминације и борби против насиља у породици, залог је забоље друштво сутра. Мењајући услове у којима деца расту, градимо Србију у којој ћесе сутра боље живети”, каже Михајловићева.

На сличан начин Министарство и Коридори Србије ће се прикључити и глобалнојакцији "16 дана активизима"  борбе против насиља над женама када ће мост Врла свевреме бити осветљен у наранџасто светло.