Координационо тело за родну равноправност у сусрет 8. марту представило први пакет Вибер стикера и заједницу 

Координационо тело за родну равноправност у сусрет 8. марту представило први пакет Вибер стикера и заједницу 

Координационо тело за родну равноправност представило је данас свој први пакет Вибер стикера „Родна равноправност“ у сусрет Међународном дану жена са циљем да широј јавности представи начела и циљеве родне равноправности користећи модерна средства комуникације.

„Србија је у претходних неколико година урадила много у родној равноправности, наш циљ је друштво једнаких могућности за жене и мушкарце, да створимо једнаке услове да раде и живе, напредују и развијају се. У сусрет овогодишњем 8. марту у сарадњи са апликацијом Вибер, кроз популарне стикере и заједницу, желимо да пошаљемо јасну поруку – женама да се не одричу борбе коју су у наше име и за наша права започеле жене пре више од једног века, али и мушкарцима да у ту борбу уђу заједно са нама женама. Јер, нема развоја и напретка једног друштва уколико сви његови чланови немају једнаке могућности. Жене су биле, јесу и треба да буду носиоци промена у друштву које тежи већој родној равноправности“, изјавила је проф. др Зорана Михајловић, потпредседница Владе Србије и председница Координационог тела за родну равноправност.

Стикери „Родна равноправност“ ће бити бесплатни за преузимање и кориснике Вибера ће водити директно ка чланству у новоотвореној Вибер заједници „Родна равноправност“ у којој ће редовним, занимљивим и корисним садржајима моћи да се упознају са активностима Координационог тела у овој области.

„Ракутен Вибер је поносан што и на овај начин подржава принципе и циљеве родне равноправности у Србији и широм света, и захвалан на прилици да кроз представљање Вибер стикера и заједнице на нашој платформи сарађује са Координационим телом за родну равноправност Владе Србије у њиховом ширењу међу бројним корисницима наше апликације. Ови симпатични стикери носе снажну поруку о важности родне равноправности за друштво, вредности које ми у потпуности подржавамо, и сигурни смо да ће њихова виралност и функционалност наше платформе створити аудиторијум за занимљиву и корисну широку друштвену комуникацију великог броја чланова у Вибер заједници „Родна равноправност!“ изјавила је Даниела Иванова, Менаџерка за развој пословања за регион Европе компаније Ракутен Вибер.

Преузмите бесплатно ваш пакет Вибер стикера „Роднаравноправност“од 8.марта на линку: https://vb.me/rodnaravnopravnost_st_pr

Постаните члан Вибер заједнице „Родна равноправност“ одласком на линк:  https://vb.me/rodnaravnopravnost_pr.