Порука подршке председници Координационог тела за родну равноправност

Хвала министарки Зорани на подршци женама и њиховом праву да одлучују о свом телу и рађању. Одушевљена сам њеним ставом да жена није материца или ствар у чије име одлучују мушкарци већ она сама. Пред Богом смо исто вредне као и мушкарци, али на жалост у мушком свету и законима које они креирају, жене су само машине за рађање. О томе одлучују попови, покрети и неки родољуби уместо жена. Каква дрскост да неко други одлучује о твом животу?

Хвала министарки у име свих жена и мајки које имају мозак да одлуче хоће ли или не родити и колико деце. Ово је Балкан, бедан и заостао, где је жена крива ако дете није паметно, васпитано, јер га она није васпитала. Значи крива је мајка. Где су ту очеви? Они су само ту као пастуви за приплод и ту се њима мисија завршава. Извињавам се оном проценту од можда 10% што одступа од просечног Србина.

Она не ћути већ говори у име свих жена. Хвала јој што постоји. Мада знам да је никад нећу упознати, али од срца желим да је загрлим, јер несебично помаже женама и штити њихова права.

Много среће и успеха у раду јој жели Светлана.